FASHION | Back to School

17:11:00

Ahojky!
Dnešní článek budou tipy na outfity do školy.

Outfit číslo 1 si můžete vzít, jak na první den školy nebo na teplejší dny. (Myslím si, že tento outfit nepotřebuje komentář.)

 Druhý outfit je na elegantní notu. Pruhovaný crop-top sladěný s náramkem doplní nevyrázná a přitom výrazná sukně. Béžové polobotky nic nezkazí a hlavní je pohodlí, pro to jsem k tomuto kompletku přidala ještě vak na záda, který lehce rozbíjí eleganci, ale má svůj šmrnc. 

Outfit 3. je decentnější. Pokud si netroufáte na výrazné barvy, tento outfit je přímo pro vás. Vyberte si barvu nebo dvě a podle nich si vyberte ´jednotlivé kousky oblečení. Celý dojem pak obzvláštní výraznější doplňek, kterým je například zlatý náramek.
(TIP.: Tímto způsobem si můžeš chystat oblečení. Uštříš tím čas a nikdy nezklameš!)

Začíná se ochlazovat a proto jsem vytvořila také 4. outfit (měla bych vymyslet jiné slovo :D). Pod sportovní šaty si vezmi legíny a hned ti je teplo a vypadá to dobře. Jako dominantní kousek tomuto outfitu velí červená bundička. Zbytek doplňku dolaď s barvami šatů a je to!

Typickým podzimním outfitem se stalo číslo 5! Klasické tričko a černé džíny spolu s doplňky sladěnými do bordeaux barvy vykouzlí krásný outfit!

Šestý outfit je nevšední. Já miluji mikiny a proto je i v tomto outfitu k ní klasické džínové kalhoty a lehce výstřední kabátek s obdobným batůžkem, je mou volbou. K pohodlnému outfitu oatří pohodlé boty, pro to jsem zvolila tenisky.

Který outfit se ti nejvíc líbí? NAPIŠ MI TO DO KOMENTÁŘE a těším se na Tebe u dalšího přispěvku!

Sofi

Untitled #8
School #2
2.
#5
3.
New school #3
4.
Fall school #3
5.


6.
Untitled #10
6.

You Might Also Like

0 komentářů