KONEC....

12:49:00

AHOJKY!

Ano je konec...

konec školního roku, a to pro mnohé z nás znamená dohánění známek či stresování se abychom to dotáhli aspoň na tu lepší známku. ANO, i když už jsou prázdniny prakticky tady, tak i tak, podle mého názoru je to nejstresovější období v roce. Pokud se jedná i tebe tak bys určite potřeboval/a nějaké zpestření!
Pokud by se vám tento koncept líbil, napište nám to URČITĚ do komentářů a my bychom mohly tyto články pojmout jako pravidelnou rubriku!

INSPIRACE: 

Na toto téma jsem již napsala příspěvek (ZDE). Největší inspirací jsou teď asi PRÁZDNINY, ani se nedivím, kdo by se také netěšil na dva měsíce volna a bez školy?? 

Pokud nechceš každý den používat kalkulačku či kalendář na zapisování, kolik dní už jenom zbývá, stačí chytrá aplikace! Já například používám aplikaci s názvem countdown. Ale těchto aplikací je opravdu hodně, takže každý si najde to své. V této aplikaci si můžete měnit pozadí, font písma, jestli chcete přesný výpočet na dny, sekundy, hodiny... a další. (Pokud vyzkoušíte také nějakou aplikaci určitě nám pošlete snímek obrazovky na náš e-mail: asmileoflife@seznam.cz

Dalším tipem je plánování. Já se v plánování vyživám! Už teď si plánuji jak bude vypadat můj den o prázdninách nebo co si budu dávat k snídani. Ano, do plánování jsem zblázněná až po uši! Nevím jak vy, ale když je nudná hodina tak plánuji. Plánuji POŘÁD!!

Pokud i ty máš tipy na to jak zpestřit konec školního roku pošli nám je a zapoj se do letní soutěže (pravidla TADY). Můžeš také hlasovat (úplně dole na blogu) do dvou anket a tím nám pomoct rovíjet náš blog. Nezapomeň sledovat naše sociální sítě a pokud ses tímto článkem inspiroval/a napiš nám to a k tomu můžeš přidat i co se ti na tomto článku či na našem blogu líbí a co ne, anebo co bys změnil/a!

DĚKUJEME ZA PODPORU! JSTE ÚŽASNÍ!


Sofi














You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jsem rád že se někdo zajímá o zpřájemňování konce školního roku, ale ten název a začátek. To jsem se lek!!!! :DDDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuji, jsem ráda že máme také mužské publikum. a ano ten název je zavádějící :DDD.

      Sofi

      Vymazat

Děkujeme za váš čas, který jste věnovali napsaní tohoto komentáře.